MUĞLA / DALAMAN - Kapukargın İlkokulu

FATMA ERMİŞ - MÜDÜR YARDIMCISI

1984 yılında Muğla/ Köyceğiz’de doğdum. İlkokul eğitimimi Köyceğiz Atatürk İlkokulunda, ortaokul eğitimimi Köyceğiz Yunus Emre Ortaokulunda aldım. 2002 yılında Köyceğiz Anadolu Lisesini bitirdim ve aynı yıl Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü kazandım.

2006 yılında üniversiteden mezun oldum. Meslek hayatımdaki ilk tecrübelerim dershanede, etüt merkezinde ve rehabilitasyon merkezinde oldu. 2012 yılında Siirt Pervari Karasungur İlkokuluna Sınıf Öğretmeni olarak atandım. Burada bir süre görev yaptıktan sonra Muğla Seydikemer Şehit Er Feruz Zorlu İlkokuluna tayin oldum. 2014 yılında yapılan alan değişikliği ile Dalaman Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda Özel Eğitim Öğretmeni olarak hizmet vermeye başladım.

2019 Ekim ayında Kapukargın İlkokuluna Müdür Yardımcısı olarak atandım. Halen burada görev yapmaktayım.